برنامه هفتگی دفتر فرهنگ در مسجد واحد

بنا به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان مسئول دفتر فرهنگ اسلامی این واحد دانشگاهی ضمن عرض تسلیت به مناسبت فرا رسیدن ایام سوگواری رحلت نبی‌رحمت(ص) و کریم اهل بیت امام حسن مجتبی(ع) و عالم آل محمد حضرت امام رضا (ع) در خصوص برنامه‌های هفتگی مسجد را به شرح ذیل عنوان نمود.

حجت الاسلام والمسلمین بت‌شکن گفت: برنامه هفتگی دفتر فرهنگ اسلامی در مسجد به این‌گونه است که در جهت ارتقا بنیاد فکری اعتقادی و تقویت زمینه‌های فرهنگی و اخلاقی همکاران و آشنایی ایشان با مباحث علمی و دینی و رابطه علوم تجربی و علوم دینی و پیوندهای موجود بین علم و دین در طول ایام هفته که توسط اساتیدی که در حوزه‌های علوم تجربی تحصیلات دارند از جمله دکتر بابایی رئیس واحد تویسرکان که در زمینه فیزیک و پیوند علم فیزیک و مباحث قرآنی مطالب مفیدی و قابل توجهی مطرح می‌شود و همکاران مشتاق هم از این برنامه استفاده می کنند. بت‌شکن برنامه مسجد را به این صورت اعلام نمود که در روزهای شنبه، تلاوت دو صفحه از قرآن کریم بعد از اقامه نماز ظهر و عصر را داریم و در روز یکشنبه، بیان احکام شرعی و اسلامی مطرح می شود، دوشنبه، مباحث علم و دین و در روز سه شنبه، حدیث خوانی و در چهارشنبه‌ها، مباحث سیر و سلوک شرعی خدمت همکاران ارائه می‌گردد.

مسئول دفتر فرهنگ اسلامی واحد تویسرکان پس از آن با تسلیت رحلت نبی‌رحمت(ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع) و حضرت امام رضا (ع) پس از قرائت زیارت عاشورای امروز در مسجد، در سخانی به تبین سخنان مقام معظم در خصوص عقلانیت پرداخت و با تاکید بر سخنان ایشان که «عقلانیت را به ‌معنای محاسبه‌ی صحیح دانستند و تاکید نمودند که بعضی‌ها اسم عقلانیت و عقل را می‌آورند اما منظورشان ترس، انفعال و فرار از مقابل دشمن است درحالی‌که فرار کردن و ترسیدن، عقلانیت نیست گفت: مقام معظم رهبری خطاب به کسانی که در مقابل دشمن موضع انفعالی می‌گیرند، فرموند: ترسوها حق ندارند اسم عقلانیت را بیاورند زیرا عقلانیت به‌معنای محاسبه‌ی درست است و دشمن می‌خواهد معنای غلط عقلانیت را تلقین کند و برخی هم در داخل کشور به طور ندانسته، همان حرف دشمن را تکرار می‌کنند.»

بت‌شکن با تأسی از سخنان رهبر انقلاب خاطر نشان کرد: سه رکن مهم برای نظام جمهوری اسلامی ایران، اقتدار نظامی، مباحث فرهنگی و اقتصاد و معیشت مردم است که اگر این سه رکن در کشور رشد کند علاوه بر اینکه عامل مهمی در بازدارندگی از تجاوز و دست اندازی به کشور توسط استکبار خواهد بود، باعث ایجاد امیدواری مردم و کسب اعتماد عمومی به نظام می‌گردد.

.