ثبت نام در مقطع كارشناسی ارشد بدون کنکورسال 99

🔸تاريخ و نحوه ثبت نام و انتخاب رشته برای شركت در مرحله پذيرش كارشناسی ارشد بدون کنکور سال 1399

🔹 براساس مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا و همچنین جلسات پانزدهم و شانزدهم شورای سنجش و پذيرش دانشجو در دوره‌های تحصيلات تكميلی مورخ 99/05/04 و 99/08/10 مقرر گردید در رشته‌محل‌هایی که ظرفيت آنها در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1399 در دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی دولتی و غيردولتی و همچنين دانشگاه آزاد اسلامی تكميل نشده و فاقد انتخاب رشته کننده مردود می باشند، پذيرش براساس سوابق تحصيلی (معدل تراز شده کارشناسی) بصورت متمرکز صورت گیرد.
🔹 لذا به اطلاع متقاضيان ثبت‌نام و انتخاب رشته برای شرکت در این مرحله میرساند که دفترچه راهنمای ثبت نام و انتخاب رشته از روز سه شنبه 99/09/25 از طریق درگاه اطلاع رسانی این سازمان منتشر خواهد شد و ثبت نام از متقاضیان نیز تا روز یکشنبه 99/09/30 ادامه خواهد داشت.