چاپ کتاب "مغناطیس زمین" توسط دکتر مجتبی بابایی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان دکتر مجتبی بابایی رئیس واحد تویسرکان و عضو هیات علمی واحد همدان با همکاری فهیمه محمدرضایی کارشناسی ارشد ژئوفیزیک، کتاب "مغناطیس زمین" را به چاپ رساند.
دکتر بابایی در گفتگو با روابط عمومی واحد تویسرکان با اعلام این خبر، افزود: کتاب حاضر برای دانشجویان رشته های ژئوفیزیک و زمین شناسی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری مفید و راهگشاست.
بنا به گفته مولف: این کتاب دارای هشت فصل است که در فصول مقدماتی، مبانی مغناطیس زمین تشریح می شود و در فصل های میانی با تمرکز بر مبانی زمین شناسی و کانی شناسی، خواص مغناطیسی کانی ها و سنگها را مورد بررسی قرار می دهد و از این رهیافت، رفتار میدان مغناطیسی زمین را تحلیل می شود و در مورد چگونگی برداشت داده های ژئومغناطیسی و تفسیر مقدماتی آنها نیز سخن به میان می آید. وی گفت: در فصل پایانی، تاریخچه ای مفصل و کامل از تکامل علم ژئومغناطیس از زمان چین باستان تا کنون ارائه می گردد.
بابایی با بیان اینکه در این کتاب حتی الامکان از ارائه روابط و فرمول های ریاضی و فیزیکی(به استثنای فصل اول) اجتناب شده است خاطر نشان کرد: مبانی ریاضی و فیزیکی ژئومغناطیس، به طور جامع، در کتاب دیگری از همین مترجم با عنوان" مبانی روش های مغناطیسی در ژئوفیزیک" آورده شده است.
لازم به ذکر است دکتر بابایی در رزومه علمی خود دارای هشت مقالهIsI و تعداد ۱۶ مقاله ارائه شده در همایش ها و همچنین دارای چهار طرح پژوهشی تحقیقاتی به علاوه ۵ مقاله علمی پژوهشی می باشد و همچنین تاکنون دو کتاب به عنوان ترجمه و تالیف در رزومه این استاد دانشگاهی ثبت شده است.