برگزاری وبینار به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش

برگزاری وبینار به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش به صورت آنلاین توسط باشگاه واحد تویسرکان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان حوزه پژوهش واحد تویسرکان با توجه عدم برگزاری مراسم اقدام به برگزاری وبینارکرد.

وبینار گرامیداشت هفته پژوهش به صورت آنلاین توسط حوزه پژوهش واحد تویسرکان با سخنان دکتر علی بداغی معاون علمی واحد برگزار شد. دکتر بداغی ضمن عرض سلام و خیرمقدم به اساتید و مدعوین حاضر و عرض تسلیت به مناسبت فرا رسیدن ایام فاطمیه و سالگرد شهادت سردار سلیمانی با بیان امکانات و دستاوردهای مهم پژوهش واحد تویسرکان آماری از فعالیتهای مختلف پژوهشی انجام شده در طول پنج سال گذشته در واحد تویسرکان را ارائه داد و قسمتهای مهم بخشنامه های پژوهشی را برای اساتید تشریح نمود.

وی همچنین با توجه به اهمیت پژوهش و جایگاه دانشگاه به عنوان پیشرو در مباحث علمی پژوهشی با بیان اینکه از اساتید انتظار می‌رود بیش از پیش در این عرصه ورود کنند، گفت: انتظار ما از اساتید به ویژه اعضا هیأت علمی این است که در هر سال چند مقاله علمی در سطح ISI ارائه نمائید و عملا باعث تشویق دانشجویان تحصیلات تکمیلی در این عرصه گردند.

دکتر مجتبی بابایی رییس واحد تویسرکان هم ضنت عرض خیر مقدم به اساتید و تسلیت شهادت حضرت زهرا و اولین سالگرد شهادت سردار سرافراز اسلام حاج قاسم سلیمانی و تبریک هفته پژوهش، در مقدمه‌ای کوتاه اهمیت پرداختن به کارهای پژوهش را ضروری و مهم برشمرد.

پس از آن دکتر سعید جامعه بزرگی عضو هیات علمی گروه شیمی واحد همدان و پژوهشگر برتر سال جاری در واحد همدان و رئیس سابق واحد تویسرکان در سخنانی به تشریح شیوه های نگارش مقاله و نحوه ارزش گذاری و ارزشیابی آن پرداخت.

وی همچنین در خصوص شاخصهای علم سنجی و جایگاه علمی ایران در جهان، جهان اسلام و منطقه و تشریح پیشرفتهای چشمگیر ایران علی رغم تحریمهای ظالمانه میالبی را عنوان نمود.

در پایان نیز از پژوهشگران برتر واحد معرفی و از آنان تقدیر و قدردانی شد.