توزیع بسته های کمک معیشتی برای خانواده های بی بضاعت تویسرکان

تهیه و توزیع بسته های کمک معیشتی برای خانواده های بی بضاعت در شهرستان تویسرکان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان بسیج دانشجویی شهرستان اقدام به تهیه ۱۵۰ بسته کمک معیشتی برای خانواده‌های کم بضاعت بی‌بضاعت در سطح شهرستان نمود.

سرگرد رضا سوری مسئول بسیج دانشجویی شهرستان تویسرکان با اعلام این خبر گفت: به مناسبت فرا رسیدن ایام فاطمیه و اولین سالگرد شهادت سردار دلها، شهید حاج قاسم سلیمانی بسیج دانشجویی شهرستان تویسرکان تصمیم گرفت در اقدامی خدا پسندانه به کمک و یاری خانوده های نیازمند بشتابد.

مسئول بسیج دانشجویی شهرستان تویسرکان افزود: با کمک و حمایت مردم خیر شهرستان تویسرکان و با همت دانشجویان بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان، دانشگاه پیام نور و دانشکده فنی مهندسی تویسرکان مبلغ ۴۵۰ میلیون ریال جهت خرید ۵ قلم اقلام خوراکی: یک کلیو گوشت گوسفندی، دو بطری روغن، ۳عدد ماکارونی و یک بسته عدس و یک قوطی رب جمع آوری شد.

رضا سوری در ا امه عنوان نمود: این بسته های حمایتی قرار است به دست خانواده های بی بضاعت و کم بضاعت با اولویت های: خانواده های دانشجویان مستضعف، خانواده هایی که سرپرست آنها زن می باشد و خانواده هایی که از کرونا آسیب اقتصادی شغلی دیده اند و خانواده هایی که سرپرست آنها دارای مشاغل فصلی و یا بیکار هستند برسد.