کسب رتبه برتر کانون دانشجویی هلال احمر واحد تویسرکان

کسب رتبه برتر کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه آزاد تویسرکان از بین 1205 کانون دانشجویی سراسر کشور

رامین اسدبگی عضو شورای مرکزی مجمع کشوری دبیران کانون های دانشجویی سازمان جوانان هلال احمر در گفتگو با روابط عمومي واحد تويسركانبا اعلام این خبر گفت: مراسمی به مناسبت هفتادمین سالروز تاسیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران کانون های جوانان، دانشجویی، طلاب، روستایی، دانش آموزی و غنچه های هلال احمر سازمان جوانان هلال احمر در کمیته داوری برگزار و ارزیابی شد.

به گفته دبیر کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه آزاد تویسرکان، کانون دانشجویی هلال احمر این واحد دانشگاهی از بین 1205 کانون دانشجویی سراسر کشور جزء 7 کانون برتر کشور شد.

عضو شورای مرکزی مجمع کشوری دبیران کانون های دانشجویی سازمان جوانان جمعیت هلال احمر با بیان اینکه مراسم در سالن اجلاس سران تهران و با حضور رئیس جمعیت هلال احمر کشور، دبیر کل، مدیرعامل ها و چندتن از نمایندگان مجلس و بازیگران سیمای ایران برگزار گردید خاطر نشان کرد: کانون دانشجویی هلال احمر این واحد دانشگاهی از بین 1205 کانون دانشجویی سراسر کشور جزء 7 کانون برتر کشور شد که در پایان از منتخبین و برگزیدگان با اهداء گل و لوح تقدیر تجلیل به عمل آمد.